Vælg en side

PSYKEN

SAMTALE SESSION

En samtale der tager udgangspunkt i familiens udfordringer. Der er intet, der er for stort eller småt. Jeg vil gennem samtalen hjælpe Jer til at se Jeres styrker som familie, og i samråd med Jer lave en plan for familiens trivsel.

60 min – 75 min
850 kr

BOOK NU

SKYGGEVEJLEDNING

Skyggearbejdet giver dig en grundlæggende forståelse for, hvorfor vi mennesker gør som vi gør, og hvad der blokerer os for at leve drømmelivet. At turde arbejde med sine egne skygger – både lyse og mørke er det stærkeste redskab til forandring. Du vil lære dig selv at kende og forstå dine reaktionsmønstre, og stoppe med at være ovre i andre, men leve DIT liv. Du vil blive bedre til at håndtere konflikter og lære at sætte grænser.

60 min – 75 min
850 kr

BOOK NU

PRODUKTER ONLINE

MEDITATION

“DIT DAGLIGE FRIRUM”

Den ene dag tager den anden?
Livet med børn er skønt og berigende, og nogle dage med til, at du handler på automatpilot og glemmer at stoppe op og spørge dig selv ; ”Hvad er det vigtigste?”

Du har sikkert også oplevet, at tage beslutninger for din familie med ”hovedet under armen”, når det kører stærkt? Og være usikker på, om du nu gør det godt nok som forældre? Det tror jeg alle forældre kan nikke genkendende til.

Hvordan vil din hverdag være, hvis du er god til ”det daglige frirum”?

God til at finde RO og fylde dig selv op først? God til at mærke efter, hvad der er godt for dig og din familie?
Jeg vil med meditationen ”Dit daglige frirum”, give dig muligheden for at ”stoppe op” og give dig følelsen af mere RO, styrke og TRO på dig selv.

Mit store ønske er, at du prioriterer at lytte til meditationen HVER dag i en periode og forkæle dig selv med det frirum, som på den lange bane, vil skabe dejlige hverdage, hvor du reflekterer over din gøren og laden.

Ønsker du hjælp i Jeres familieliv, så kontakt mig på:
Holistisk Sundhedsplejerske
Arendalsvej 23A
8300 Silkeborg
mail: mette@holistisksundhedsplejerske.dk