Vælg en side

OM HOLISTISK
SUNDHEDSPLEJERSKE

OM HOLISTISK
SUNDHEDSPLEJERSKE

Jeg hedder Mette, 43 år, mor til 4 skønne børn fra 6 år – 16 år. Jeg ”knoklede” i mor-rollen i 10 år, før jeg fik øjnene op for, at der var noget der hed ”Mette – tid = at fylde mig selv op først” og at mine børn, er mine største vejvisere i livet – hvis jeg tør følge dem?

Jeg har hele mit (arbejds)liv arbejdet med familier og børn. Først som sygeplejerske, så sundhedsplejerske, Kranio-Sakral Terapeut, NLP Master og Skyggevejleder. Jeg ELSKER arbejdet med familierne, at være katalysator for, at de kan finde ind til deres styrker og få det bedste familieliv. Jeg elsker, når `lysene i øjnene` tændes igen.

Jeg er fortaler for det ”gode børneliv” på den måde forstået, at børn skal accepteres og respekteres, som de er. Der er ingen børn, der er født umulige, og der er ingen børn, der er på tværs med vilje (jo måske nogle gange).

Bag enhver adfærd er der en ”invitation” til noget, og det er det, vi som forældre skal turde face og turde arbejde med – og det kan være sårbart. Vi skal turde byde sårbarheden velkommen og gå hånd i hånd med den. Jeg har haft mange børn (og voksne) på briksen med mistrivsel og fysiske skavanker – og min filosofi er, at vi hænger unægtelig sammen fysisk og psykisk, så derfor møder jeg altid familierne ud fra et holistisk menneskesyn, hvor jeg ser på helheden og går bag om årsagen til adfærden i stedet for at symptombehandle.

Ønsker du hjælp i Jeres familieliv, så kontakt mig på:
Holistisk Sundhedsplejerske
Arendalsvej 23A
8300 Silkeborg
mail: mette@holistisksundhedsplejerske.dk